Okrepčevalnica in picerija Belvin se nahaja na skrajnem zahodu Goriških Brdih,  na obrobju sončnega gričevja v vasi Plešivo. Picerija je locirana le kilometer stran od vasi Medana in leži tik ob italijanski meji. Očarala vas bo s prijetnim ambientom, v katerem prevladujeta kamen in les, ki ustvarjata prijetno domače vzdušje.


Naša picerija že od samega začetka slovi po odličnih picah iz krušne peči. Vedno nasmejan kolektiv vas bo razvajal, da boste lahko uživali tudi v ostalih kulinaričnih dobrotah. Seveda k vsemu temu dodamo še izvrstno vino domače blagovne znamke Pulec.


Na jedilniku najdete tudi doma izdelane dobrote, kot so domači njoki in domače testenine ter vedno sveže pripravljene omake, slastne mesne specialitete in tudi morske dobrote. Za odličen zaključek kulinarične dogodivščine vam bomo postregli s slastnimi hišnimi sladicami.


Zagotavljamo vam, da se boste v naši družbi dobro počutili, bodisi, če pridete v manjši ali pa tudi večji skupini. Naši prostori so primerni tudi za rojstnodnevna praznovanja ali za druga praznovanja.V lokalu je 150 sedišč, v toplejših dneh pa imamo na razpolago teraso z 90 sedišči, s pogledom na otroška igrala.


Zato vas, dragi gostje, vabimo, da spoznate naše izvrstne jedi, odlične pice in vso ostalo dodatno ponudbo, ki smo jo pripravili samo za vas.


Pričakujemo vas prijazno osebje in prijeten, domač ambient.